Gymnahopsa

“Din søn bør gå på talentholdet til næste år, hr., ellers vil han kede sig. Han er så dygtig til dette gymnastik.” Jeps. Gu´er han så. Der var forårsopvisning i går. Fire stive klokketimer med børn der slog kolbøtter. Men heldigvis var jeg med ude på gulvet samen med Röskva. Eller sammen og sammen. Jeg var der. Og hun var et andet sted. Så mens de andre forældre løb rundt sammen med deres poder, så lykkedes det så mig og Röskva at løbe rundt hver for sig – jeg har nok set en anelse fjollet ud. Men det var hyggeligt og sjovt – og Erla, som er Röskvas træner, havde også indlagt John. T. Dans, hvilket jo altid er dejligt at danse foran et stort, veloplagt publikum 🙂 Máni klarede den i fin stil og gik på hænder, lavede salto, kraftspring, vejrmøller og rytmiske serier. Så det var en god lørdag. Nu strækker søndagen sig ud med ingen planer, så den står på alment skolelærerarbejde. Og det er godt at kunne slappe lidt af med fordybelsesområder, rettelse af afleveringer og årsplaner…

- Ingen kommentarer til Gymnahopsa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading