Fire hurtige med tre skønne

I dag tog vi en tur til det åbne fængsel i Årslev, til årets økodag. Efter gårsaftenens filmaften var det lidt hård kost, men nu havde far jo fablet om dansende køer i fire dage, så det var ligesom et must. Röskva var dog svært skuffet over deres danseformåen, men der var sol, roskildestemning og mælk vom fass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi mødte endda Bjørk derude – i skikkelse af Jens´ datter på 16 måneder. Hun var lidt sødere end hun ser ud lige her (sorry Jens).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I et anfald af “jeg gider ikke smøre madder lige nu”, blev frokosten til hjemmelavede franske over bålet. Ikke så ringe endda – udover at Röskva ikke engang spørger om jeg vil lave hendes, men bare tager det som en selvfølge 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så valgt at plante ukrudt i år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Röskva derimod, plantede 30 potter med børnesalat, ærter og gulerødder i blandede farver. Så er det så min hellige pligt at sørge for at de planter ikke dør, mens hun er hos mor. Hvis uheldet skulle ske, så tror jeg nu bare jeg laver hamster-tricket. Det trick som min mor og far brugte på mig, da jeg havde aflivet min hamster via kælning – og de skyndte sig ud at købe en ny, mens jeg var i børnehave. Mon ikke jeg også kan nå at grave en pose gulerødder ned, strø lidt ærter og lægge et bar iceberg ud, hvis det går helt galt?Det lyder lidt fækalt, men det er ikke ligefrem grønne fingre der pryder mine hænder, nærmere brune. Men når det nu er Röskvas planter der står på spil, og ikke bare en almen husfred eller krydderurt, så oppper jeg mig nok lidt. Ikke?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

…og så har vi fået naboens sand i sandkassen – så der blev kokkereret igennem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men her har vi ugens egentlige nyhed: Máni har fået sin første mobil – en HTC Wildfire S. Og han er naturligvis drønglad for den. Han kom og sagde, at nu var han altså den sidste i klassen, som ikke havde en telefon – og så bøjede forældrene sig.

Hvis man vil ringe eller sende en SMS, så er hans nummer (+45) 53 62 44 27.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var fire hurtige dage – men dejligt og skønt at se ungerne igen.

- Ingen kommentarer til Fire hurtige med tre skønne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *