Sommerferie – del 1 :-)

Vi havde en fantastisk uge på Samsø (der kan man altså sagtens holde ferie) med Lars, Jeppe, Anna, Liva, Asta, Troels, Clarissa, Louise og Lise og Gustav i et par dage. 🙂

Bagefter fortsatte herlighederne i Ebeltoft, hvor vi første aften besøgte Lotte og Emil til en lille havefest ude ved et sommerhus de havde lejet, så fejrede vi bedstemor Hellas 60 års fødselsdag med en skøn aften i dejligt selskab. Dagen efter spiste vi så hos Kirsten og Per i deres sommerhus og fik en lille tordenskyller 😉 Nu har vi så været nogle dage herhjemme sammen med os selv og naboerne til hygge og leg og praktiske gøremål 🙂

Sommerhustur til SamsøSommerhustur til SamsøSommerhustur til Samsø Sommerhustur til SamsøSommerhustur til SamsøSommerhustur til SamsøSommerhustur til SamsøSommerhustur til SamsøSommerhustur til SamsøHella 60 årHella 60 årHella 60 årHella 60 årHella 60 årHella 60 årHella 60 årHella 60 årHella 60 år

- 1 kommentar til Sommerferie – del 1 :-)

One Reply to “Sommerferie – del 1 :-)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading