2 Replies to “Life at Drangar”

  1. Kære Kim og Sveinn ,så klippet fra Drangar og nød hver eneste billede og hvert ord,virkelig smukt,!!! og hvor er det fantastisk at der endnu findes disse mennesker og disse som kan lide at være der,og sætte pris på disse værdier,og så smuk en natur !!,det er måske også der hvor jeg ikke siger noget det er jo når ,min ven fra færøerne ,han er så 67 fortæller om sin barndom,deroppe, min store interesse for finhvalen i Vejlefjord,kunne han ikke helt dele,han havde ikke plastikskovle når han gravede 5 år gammel ,nej ryg hvirvlen af en grindehval,bare man vendte den rigtig var det et perfekt redskab for en knægt på 5,men klart der skal jo være nogen der hæger om så smukt et sted og de gamle værdier !!tak for at dele det lille klip fra Drangar Hilsen bedstmor Hella !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *