Geek Alarm (Solrun, please skip this blog post).

Allright. Der er ikke vilde groupies i baglokalet. Men hvem har også brug for stramme 17-årige når nu man er godt gift og far til tre? Og hvilke stramme 17-årige har brug for en brillenørd der kan se det geniale i nedenstående påskeæg? Stramninger til side, så er jeg bare glad for at det anno 2008 stadig kan være sjovt at nørde lidt. Min storebror er glad for “brand-oplevelsen” ved sin Mac. Respekt. Min frank er glad for lækkerheden ved samme. Respekt. Men ligesom med cola, malerier og med musik så tør jeg spise mine boller på at I ikke kan smage forskel på om colaen er fra valmuer i Columbia eller Peru, se om malerierne er malet med Acryl eller Olie (kom nu, vær nu ærlige…) eller at I kan høre at musikken er lavet med vst-instrumenter på en Mac eller en PC. Mac er lækkert. Mac er dyrt. Mac er Posh. Mac er kaste sin frihed overbord og så binde sig til endnu strammere DRM-systemer end dem Micro$oft repræsenterer, endda DRM der bevæger sig udover software og iTunes og manifesterer sig i hardware. Det er da dumt. Men, som altid, prisen for at se lækker ud i Peder Stoffer med en Vuitton taske hængende nonchalant mellem silikonebrysterne og den borgerlige holdning med en Mac i skuldertasken, er jo at alle os der kaster pengene i den nye oplevelsesøkonomi i stedet for branded hardware synes I er nogen skvatnakker. Hov. Hvor kom jeg fra? Ahhh. Påske æg. jeg har I aften opdetert emtekaer.dk fra wordpress 2.6.x til 2.7.Beta3. Og lige inden jeg gjorde det skete der nedenstående. Jeg kom til at sammenligne en revision af et blog indlæg med sig selv. Og ved I hvad? Jeg blev bare så glad…

Og ps. WordPress 2.7 sparker mølle.

- 5 kommentarer til Geek Alarm (Solrun, please skip this blog post).

5 Replies to “Geek Alarm (Solrun, please skip this blog post).”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading