Hvorfor…

Hvorfor er lilla blevet modefarve? Nej, mænd. Lilla trøjer ser ikke godt ud. Nej, Kvickly, en butik pakket ind i lilla er ikke julet.

Hvorfor har mediekoncernerne ikke snart fattet at skiver på 12 cm. i diameter lavet af plastik hverken er særligt holdbare eller særligt praktiske? Jeg vil enten have Solid State Disks ned i pris, eller også vil jeg have små kuber på 1.cm med 15 TB plads, hvor informationen ligger fastlåste krystalgitre der aflæses af laser. Kom nu.

Hvorfor f……. skal jeg cykle ned i Blockbuster hvis jeg vil leje en film. Vi skriver 2008. Island har haft Video On Demand i 4 år snart. Kom, brug nu det kobber og de lysledere til noget fornuftigt.

Inden jeg spillede Risk mod Troels og Erla igår, fik jeg sådan en “ludo”-agtig følelse. Det var mange år siden jeg havde spillet Risk – og da jeg havde tabt huskede jeg hvorfor. Det er jo kedeligt. Det afgøres af terninger. Terningespil sutter røv.

Men solen skinner, ungerne sover og vi har haft en superdejlig weekend med besøg af onkel Troels fra KBH. Og det var skønt.

- Ingen kommentarer til Hvorfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading