10 dage til

Lille update fra den travle julefamilie.

I tirsdags kom oldemor, Sólveig, på besøg. Det var rigtig hyggeligt. Og se hvor fine de er sammen 🙂

Om aftenen rullede Óliver så igennem sin seng. Hans seng har længe været sådan lidt på grænsen til det forsvarlige :), men vi ville vente til vi var flyttet, med at købe en ny. Meeeennn. Jeg måtte i Ikea onsdag med den lille tøs og købe et stykke seng. Det var en rigtig god følelse, at bare kunne gøre det,  at have råd til det – jeg følte mig meget priviligeret 🙂 Heldigvis var der en veninde, Hrund, som også skulle i Ikea, fordi det var nok lidt mere bøvlet end jeg havde forestillet mig. Jeg tror jo nogle gange at jeg kan alting. Helt alene og med 1 til 3 børn på slæb… men nogle gange er det faktisk fantastisk med hjælp 🙂 så det var rart at hun kom og hjalp mig igennem. Her er sengen, men den rigtige madras mangler, den kommer først om 3 uger. Óliver sover rigtig godt, laver ikke bøvl når han skal puttes og er ikke kommet ind i vores seng de sidste 2 nætter, så det lover godt.

Og i dag er der julebal i børnehaven hos drengene. Det er dog så dårligt vejr, at vi må se om julemændende når frem.

juleknus fra os, Erla

- 3 kommentarer til 10 dage til

3 Replies to “10 dage til”

 1. Glæsilegt rúm, virkar sterklegt.
  Óliver er hjá ömmu og afa í heimsókn og þegar að hann var að fara inn í rúm kom allt í einu
  “Hvar er Máni?” þá var eitthvað skrýtið að fara að sofa og hafa ekki Mána. Hann fékk lánaðan stóran bangsa frá Rósu frænku sem er jafnstór og hann Winnie the Poo, alsæll og sofnaði næstum áður en hann lagðist á koddann. Búinn að slást við Véstein og Ásu Birnu í klukkutíma í sófanum.
  Þegar að Vésteinn birtist sagði Óliver alveg um leið og hann sá hann

  “Vésteinn ekki borða matinn minn”

  Kveðja frá ömmu Borghildi og afa Sveini

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading