5 Replies to “Flytte flytte”

  1. Det er nogenlunde det samme antal m2, men anderledes bygget op. Der er et lukket k√łkken, hvor der ogs√• er spisebord. Et stort v√¶relse og et mindre. Og en lukket stue, med udgang til haven. S√• er der ogs√• et lille indhak p√• gangen, som passer godt til skrivbordet. Og et badev√¶relse med badekar og mulighed for opbevaring og vaskehall√łj ude p√• en gang, som deles med overboerne. Og en have til ūüôā
    knus ERla

  2. Det ser rigtig hyggeligt ud!! Rigtig godt med den lille have for de 3 sm√•,og for mor og far s√• de ikke skal sl√¶be s√• meget op og ned af trapper,og man beh√łver ikke at v√¶re s√• bange hvis √íliv√®r tror han er supermand og kan flyve fra 5 sal eller g√• p√• vandet ! Julehilsner Bedstemor Hella !!!

  3. Mer finnst thetta med flottari husum i Reykjavik, segdu Donunum ad horfa a Engla Alheimsins, thessir bustadir eru mikid syndir thar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading