Om opdragelse :)

Her i vores familie prøver vi at køre princippet nej er et nej og ja er et ja. Og mor og far bakker hinanden op. Her følger så en lille mor og Máni interaktion en helt almindelig lørdag 🙂

Jeg vil have at Máni skal spise noget, da han skal besøge sin ven Ivan og jeg ikke vil sende ham sulten af sted.  Han spørger om han må få havregryn eller noget andet  i en skål og jeg siger nej, det må du ikke – du har fået morgenmad. Du må få fladkage eller æble.

Máni bliver ved med at sige, at så vil han ikke spise noget.

Lidt efter tænker jeg, at jeg måske var for hurtig til at sige nej, og nu skal han jo af sted og han SKAL spise noget. Så jeg siger “ok. Máni, du må godt få havregryn alligevel”, hvor efter min 5 årige knægt svarer:

“Mor, du har sagt nej, og så skal man altså ikke skifte mening. Når man har sagt nej, så kan man ikke få havregryn”.

Hmmmmm……… jeg prøver at forklare mig ud af situationen….. men det ender med at Máni spiser æble og en fladkage med spegepølse…..

Og hvad kan jeg så lære af det????? 🙂

God søndag, knus fra Erla

- 3 kommentarer til Om opdragelse :)

3 Replies to “Om opdragelse :)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading