Far og Máni på ski

Efter gymnastik og frokost, tog jeg med min store dreng på ski for første gang. Det var lidt en drøm der gik i opfyldelse – at min dreng nu er ved at blive stor nok til at stå på ski. Det er super fedt. Og jeg må sige at han gjorde sin kære far pavestolt. Han klarede det i stiv arm og fik ordnet børnebakken fem gange, med tallerkenlift og det hele. Han har dog nedlagt veto mod at gøre det igen, medmindre han får nogen bedre vanter 😉 Sådan, Máni! Tak for en fed tur min dreng og vi glæder os allerede til at lære ham den lille Óliver det om to år – og til den tid er du jo blevet en haj til at stå på ski…

2007_0317(004)
2007_0317(003)

- 1 kommentar til Far og Máni på ski

One Reply to “Far og Máni på ski”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *