Endelig – Mánis spilleside er online

Nå, så lykkedes det da lidt. Máni er jo blevet bidt af at spille på fars computer, men mange af de sider der findes derude med spil, som f.eks. miniclip.com, gratisspil.dk og leikjanet.is er alt for uoverskuelige og tilmed fyldt med reklamer.

Så jeg ville lave en spille side for ham hvor han ikke så nemt kunne gå galt i byen, som havde nogen spil der var forholdsvis nemme at styre – han er endda ved at lære piletasterne – og som ikke var plastret til med reklamer. Desværre er det ikke alle net-sider der tillader at man indsætter dem i sit eget site, så nogen af dem åbner i et nyt vindue, men de var så gode at det ikke var nok til at jeg ville undlade dem. Så nu må vi se om han kan lide dem. Hvis I vil se siden, så klik på linket “For Børn” i den øverste menu på siden her.

PS: Det smarte ved at åbne den via linket, er at den så åbner i et stort vindue uden browserens normale knapper. Dette giver mere skærmplads til siden og det gør at ungerne ikke tilfældigvis kan komme til at trykke på tilbage knappen. Så hvis I vil gemme siden som bogmærke, eller sende linket til andre familier med børn, så send istedet et link til www.emtekaer.dk – og sig at de skal trykke på linket i øverste menu.

RETTELSE: En med-nørd mailede til mig og skrev at man bare kunne linke til www.emtekaer.dk/spil og så trykke på F11… Hm, jo, jo – men så er der jo stadig tilbage-knappen som ungerne kan komme til at trykke på.

Well, det var endnu et kryds i projekt bogen – flere krydser er nok på vej. Hvis I selv finder nogen gode sider eller spil til børn, må I meget gerne sige til 🙂

Siden er hverken AJAX, Flash eller noget andet. Men simpel, hurtig og kompatibel 😉 – og farveskemaet skal nok blive justeret lidt…

- Ingen kommentarer til Endelig – Mánis spilleside er online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading