September 23

Så fyldte ham her år. 21! Og da ham og hans venner stadig er legesyge og imponerende aktive, så lavede vi en Pokemon kage til ham. Og nu er han så draget afsted på interrail i to måneder, sammen med et par gode venner. Godspeed til vores dejlige Máni <3

September 2023

September 2023

September 2023

September 2023

September 2023

September 2023September 2023September 2023September 2023

Solvej og Jerry inviterede til Hunger Games på gården. Så godtfolket troppede op i udklædning og det hele, og så gik det ellers løs med laserguns. Jeg er meget taknemmlig over at have voksne i mit liv, som stadig gider at lege og klæde sig ud, det er guld værd. Aftenen gik med bål, god mad og dejlige snakke under septembers sensommerhimmel.

September 2023September 2023September 2023September 2023September 2023September 2023September 2023September 2023

Efter mange, mange gode år, så har Óliver nu sagt farvel til Peder Most Garden. Det har ikke været nemt for ham at stoppe, men med rigeligt musikliv som m-klasse elev i gymnasiet, gymnasielektier og en kæreste i Aarhus, så må han prioritere. Han sluttede heldigvis af med at deltage i Musikkonkurrencen i Svendborg sammen med garden. Han klarede det flot og fik afsluttet på bedste vis 🙂

September 2023September 2023September 2023September 2023

Og som om at Hunger Games ikke var nok, så kom der endnu en af livets mere uforglemmelige fester sejlende forbi. Love boat hos Martin og Elise på husbåden. Damn, det var godt. Badning, gode folk, drinks og dansegulv i sensommeren. Og gamle gymnasievenner. Indimellem føler jeg mig som verdens heldigste mand – det er vist meget godt at huske på <3

September 2023September 2023September 2023September 2023September 2023September 2023

Og så sluttede september af med besøg af amma – og Röskvas deltagelse i Zetland Live. Hun fremførte “Ungdum” på en måde som jeg ikke rigtig har set før. Hun ownede den 100% og flyttede den fra at være slam, til at være en kunstnerisk performance med Spoken Word. Det var altså vildt. Og Store Vega gav hende dagens største bifald, så hun har rørt nogle hjerter. Det bliver spændende at følge hende fremover 🙂 Om aftenen tog vi ud at spise, amma gav middag på Dej ved Halmtorvet og mig og Röskva fik cyklet en aftentur gennem København. Röskva på en elcykel og far på en flad el-cykel, så jeg fik givet lidt tilbage til det batteri der ellers plejer at fragte folk rundt…

Röskva @ Zetland LiveRöskva @ Zetland LiveRöskva @ Zetland LiveRöskva @ Zetland LiveRöskva @ Zetland Live

- Ingen kommentarer til September 23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *