August? Skete der virkelig så meget?

Okay, Barbie er måske bare lidt mainstream kultur, men altså, det var virkelig en god og vigtig film, især hvis man ikke lige har fulgt med i de seneste års udvikling i forhold til køn og kvinder. Så se den – og ja, vi greb muligheden for lige at hoppe i lidt pink sammen med The Krygers.

Julie & august 2023Julie & august 2023

Æbler – damn… Vi fik heldigvis hjælp fra Olli og Astrid til sidst. Så vi fik lavet 22 liter, men der hænger jo æbler til 100 liter endnu på træerne. Men nu orker vi ikke mere, og det er ok – det er vel en liter pr. weekend, indtil vi kan lave hyldeblomst igen 🙂

Julie & august 2023Julie & august 2023

Spoken Word Festivalen var et hit. Jeg lavede PopUp slam emd Emil og gymnasietshow – og Röskva lavede sit eget 90 minutters one-woman show, omkring hendes rejse fra 8. klasse og frem til nu. Virkelig gode dag – og Röskva gjorde det supergodt <3 Hun går allerede og tænker på et kommende One-Woman show 🙂

Julie & august 2023Julie & august 2023

Så skete det – sidste nadver, før Röskva skulle afsted på efterskole. The Krygers kom og spiste på gensyn-dinner, inden vi drog mod Malling syd for Aarhus for at aflevere hende på Efterskolen for Scenekunst. Og et lille tip – efterskoleelever ELSKER at få pakker, så bare send løs 🙂

Julie & august 2023

Julie & august 2023

Julie & august 2023

Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023

Okay, lidt random minde, men en aften tog vi på OE for at se en film, og Máni skrev til sine venner at de da kunne komme og se med. Og det gjorde de så – dælme en dejlig flok gutter han har fået samlet sig efterhånden <3 De er jo så godt som familie

Julie & august 2023

Julie & august 2023

Båden skal måske snart op, det skal vi lige have styr på. Men det har været en fin start med den, så vi tager lige et år mere, forhåbentlig med en lidt bredere plads 🙂

Julie & august 2023Julie & august 2023

Julie & august 2023

Så har fruen og jeg heldigvis været gode til at få os lidt kæreste tid – både vandreture lokalt, hoteller i KBH, shelterture og ture til Jylland. Og vi kan jo lide mange af de samme ting, så der bliver set noget kunst og hørt noget musik – love it 🙂

Julie & august 2023Julie & august 2023

Julie & august 2023Julie & august 2023

Rósa og Jakob var på besøg med ungerne. Der er jo efterhånden ofte et værelse ledigt eller to, så det er blevet nemt at have gæster 🙂 Hyggelige dage, med lidt småbørn og islandsk i huset.

Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023

Så fyldte Erla år igen, som altid på en lækker solskinsdag. Hun fejrede ved at invitere små tyve damer hjem i haven til fællesgrill, fællesdans og hygge – og det forlyder at det var vildt godt. Sofie kom forbi med hendes SIlent Disco og instruerede en danseworkshop, så der er stadig liv og glade dage. Og så fejrede familien det med en lille strandtur og en havnemiddag med gode venner ved vores nye favoritspot i Svendborg; lystbådehavnen.

Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023

Hurra for Erla og hendes pant og DBA projekt. Gennem flere måneder har hun samlet penge sammen fra husets pant og ved at sælge gamle ting på DBA, så nu kunne vi endelig komme på Resumé, det fineste sted at spise på Sydfyn. Ungerne var helt vilde med endelig at spise fint, med personlig tjener, fem glas, flere slags bestik og meget lækker mad. Dejlig aften <3

Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023

Og når man har boet i Svendborg i snart 15 år, så kender man en del – og det er også folk det kan lide musik. Så vi bad alle dem vi kendte som skulle til Guldimund om at komme forbi til grill inden vi tog afsted. Og det gjorde de. Det er et koncept vi vist godt kan gentage.

Julie & august 2023Julie & august 2023Julie & august 2023

…tak til august. Du var god 🙂

- 1 kommentar til August? Skete der virkelig så meget?

One Reply to “August? Skete der virkelig så meget?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading