Bededagsferien 2021

Damn, hvor var det dog dejligt at slippe lidt fri af Coronaens tag og være sammen med brormand og niecerne. Vi havde aftalt at mødes ved skovtårnet og så tage den derfra. Og det som skulle have været et lille besøg, endte med at blive en hel weekend. Dejligt. Vi var endda så heldige at Liva var hjemme fra sin efterskole, og Máni ville også gerne bruge tid med flokken, så vi var hele kylleret samlet.

Solen bragede ned, skoven var smuk, Stevns klint foldede sig ud og vi brugte tiden på at grine, hygge, vandre, klatre, spise, spille musik, spille spil. Det bliver godt når den slags igen kan blive mere normalt – og måske behøver man ikke rejse så langt for at finde hyggen, naturen og de gode timer.  Tak for en dejlig miniferie <3

2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne2021 - April - bededagsferie med Jeppe og pigerne

- Ingen kommentarer til Bededagsferien 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *