Provinsangst

Jeg er blevet en del af det lokale teaters korps af kulturbloggere. Og startede ud med et indlæg om provinsangst. I teksten siger jeg at der er en som ringer til mig – det er løgn. Det er mig selv der ringer og min helt egen angst for provinsen. Bare i det tilfælde at der skulle sidde nogen derude og tænke at de måske var idioten, så er det ikke sådan. Videoen har fået masser af ros for folk jeg ikke kender så godt, mens mine kolleger har forbigået den i tavshed – jeg går ud fra det er fordi at de er vant til at høre mig plapre dagen lang, eller fordi de kører til Tyskland med trailere – eller fordi de synes den er dårlig og de vil bare være høflige 😉

Næste indlæg til teaterbloggen er om et par måneder, men der er et nyt indlæg hver mandag, skulle man være interesseret i et blik på Sydfyn med lidt andre øjne…

… om jeg stadig er bange for at bo i provinsen?

- Ingen kommentarer til Provinsangst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading