Oktober

Der er da sket lidt siden sommerhus. Vigtigst af alt er at vi har ferie, men derudover er da da sket lidt. Qua mit medforstanderskab i kultur-ping-klubben “Verdens Største Højskole”, så spenderede vi blandt andet en dag på Svendborgsund, for at se en færge blive sænket. Den foregående sætning må gerne genlæses, og hvis man er i tvivl om hvorvidt en færgesænkning er noget man bør fremhæve som værende et indhold i sit liv, så skulle man prøve at flytte til sydfyn. For så er man ikke i tvivl. Det her var årets begivenhed, ihvertfald målt på antallet af pressehelikoptere og sejlskibe. Politiken havde en dag også historien på forsiden, omend de havde fejldøbt færgen “M/F Øresund” (den hed M/F Ærøsund), men hey – detaljer, detaljer… Var det en dag værd? Tja, da den endelig sank tog det 15 sekunder, og der havde vi kigget på en færge i 1½ time, så det minder jo om tidligere tiders petting-præstationer i 8. klasse.

En færgesænkning er jo svær at toppe i forhold til nyhedsværdi og blogrelevans, men vi var også ude at se en af de bedste koncerter med ungerne. Det var sangprofessoren fra Jysk Musikkonservatorium der havde sit kor, Vox North, og beatboxeren Roxorloops, med ud på OE. Ungerne var også med, og hvis man får mulighed for at tage med nogen børn til deres koncerter, så er det bare afsted. Smukt, fedt, kærligt, musikalsk, blæret – og med publikumskor dirigeret af skyggeteater. Fornemt.

Men det var ferie vi kom fra. Den er i gang. I dag blev jeg så indviet i familiens nye yndlingsrestaurant – en all-you-can eat sushi restaurant. Det koncept er jo selvforklarende, men at maden kører rundt på små løbebånd, er jo også en del af charmen. I tiden før det, var vi på Brandts. Der var Kurt Trampedach. Han er dygtig. Og en udstilling om havet var der også. Og vi var på Egeskov med the Krygers før det. Og bla, bla, bla… Alt i alt har vi pissetravlt, men har det også meget godt. Så vi nyder ferien og familien, med alt det dissonans og harmoni den slags levned nu også indbefatter…

Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014Efterårsferie 2014

- Ingen kommentarer til Oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading