…life is passing by, while you are busy doing other things?

…denne hjemmeside er jo som et misligholdt barn – hvis et sådant udtryk findes. Jeg havde ellers en post på hjertet. Et indlæg om hvordan vores kære tre små også kan være djævleyngel indimellem – nogle snotforkælede, krævende, egocentriske møgunger, men det efterhånden et par uger siden, så far er ikke så gal mere…men så ved I det, men hvis man selv er forælder, så er den slags jo ikke banebrydende nyt.

Desuden er der gået marts i den. Måneden hvor jeg har tre aftenvagter o tre gange weekendarbejde. Samtidig med at der er galla, visionsmøde og meget mere på OE + lidt workshops og diverse andet. Så pilen peger på Erla i forhold til at få hjulene til at dreje rundt, mens jeg åbner og lukker dørene. I et maskulint forsøg på at få balancen til at gå op, så ordner jeg tøj når jeg har en ledig stund, ordner lidt huller i en væg, hygger mig med kvinden og ser House of Cards og forsøger at se igennem bjerget af opgaver med et smil på læben. Og vi er ved at ændre lidt på huset nedenunder – jeg tror det bliver fint… Det er bedre at være glad og travl, en sur og stresset… Den sidste workshop er også overstået, så nu mangler der kun en finale for 20 skoler på Magasinet i Odense, og lidt undervisningsmateriale for fire museer, så er visse sløjfer der er bundet.

Og så ser jeg jo frem mod en tour til Tyskland. En tur med min store knægt i fem dage, ned for at høre koncerter, spille Magic i bussen, se museer, spise is i forårsvarmen… Det bliver lækkert. Nå, videre, aftensmaden kalder…

 

Forår på vejForår på vejForår på vej

- Ingen kommentarer til …life is passing by, while you are busy doing other things?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading