Back in busyness

 

 

Ungerne klarede turen hjem i fin form, trods glemte nintendoer, forsinkede tog og skift. Hjemme skinnede solen højt, ærterne var kommet frem, æblerne var rødmet og nabobørnene myldrede… De seneste dage er brugt i et mildt virvar af nabo-øl, grill, vasketøj, indkøb af campingudstyr, havbadning hver dag, et enkelt bryllup og unger der er endog lidt rigeligt spændte på Vesterhavet… Ude bezt, hjemme bedst. Erla er taget på luxusvandring i det østlige Island i 7 dage, sammen med søster, så der bliver masser af gensidig historiefortælling om føje tid…

Hjemme igenHjemme igenHjemme igenHjemme igenHjemme igenSvendborgSvendborgSvendborgSvendborgSvendborgSvendborg

- Ingen kommentarer til Back in busyness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *