Råhygge i KBH

 

Vinterferien gik sin gang i KBH, med gode tider hos gode mennesker. Først var vi tre dage hos Inga og Nicklas, med lækker mad, gode snakke og en tur i det nye vandkulturhus i Valby og en tur på eksperimentariet. Derefter hoppede vi over til Jeppe, hvor den stod på et par fine dage og aftener med kusinerne. Der blev tegnet, stenet, spist ude og hygget om aftenen. Det var som altid lækkert lige at se folket i København – men det var nu heller ikke så ringe at komme hjem til sydfyn igen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJpegVinterferie 2013-02-17 021JpegJpegJpegJpegJpegJpegJpegJpeg

- Ingen kommentarer til Råhygge i KBH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading