Crossover på uteater

De har åbenbart importeret en ny direktør fra Aalborg, dem inde på Odense Teater. Og oppe i Aalborg har de haft stor succes med en alternativ scene under byens rigtige teater. Så det mente han også var en gode idé i Odense. Og det er det da også. Lokalet er småt og overudstyret, så ikke helt velegnet til Poetry Slam aftener, men til små intimkoncerter, digtoplæsninger og andre smalle ting, der er det et superhyggeligt sted. Uteater, hedder det. Og i aftes var jeg så derinde med en storyteller og en forfatter/digter. Søren Bramsted (som er kæreste med en Lyø-fan, kender Kasper Stærk og Kristian fra OE´s bestyrelse) og Cindy Lynn Brown (som bare er en champ, og som jeg har mødt sporadisk igennem de sidste fem år i det fynske litterære miljø). Temaet var warm-up til Odense Spoken Word festival – og briller. Det var ligesom det eneste vi havde til fælles. Med små benspænd, fælles tekster og et dejligt publikum. Det var en fed aften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Ingen kommentarer til Crossover på uteater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading