Yes! Ungerne rykker tættere på…

Om tre dage rykker ungerne tættere på, og bor så kun en lille kilometer fra mig – og det er vel at mærke en kilometer langs ret så sikre veje, så det bliver SÅ fedt 🙂 Især nu da det bliver udesæson med grill og havehygge. Erla og ungerne rykker ind i en fireværelses lejelejlighed på 3. sal i Jægermarken – og Óliver får for første gang sit eget værelse. For ungerne er det tæt på både far, skole og venner fra børnehave og skole – og for Erla er det tæt på jobbet og venner. Så indtil huset engang bliver solgt (de seneste købere – der har været to fremvisninger på et halvt år – mente at der skulle laves så meget, at de ikke engang gad at give et bud), så bliver den praktiske dagligdag lidt nemmere for os allesammen, også med hensyn til pasning osv.  Lækkert.

Det er øverste etage, den med “Terasse i taget”, og så er det den lejlighed hvor der ikke er gardiner i vinduet (ved siden af striberne).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

…med fin legeplads lige nedenfor

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 1 kommentar til Yes! Ungerne rykker tættere på…

One Reply to “Yes! Ungerne rykker tættere på…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *