Huset er solgt!

Ja, det er jo næsten ikke til at tro. Men jo. takket være Homes fine salgsopstilling, med bl.a. ord som “Dejligt lukket og ugenert haveanlæg. Hertil carport, redskabsrum og udhus.”, så er der nogen der har købt huset. Dem der købte det, var vidst en større familie af Samere fra Finland, der faldt for den utroligt dårlige energimærkning på huset, og dermed kunne huset byde på noget af den kulde som de savnede oppe fra tundraen.Desuden synes de at buerne i huset mindede dem om nogen af de igloer, som de indimellem byggede da de var små. De synes også det var positivt at der var så langt til den nærmeste skole, da det mindede lidt om livet i skoven i Nordfinland.

Det eneste de havde lidt imod, var at de skulle dele have med naboerne, da det kunne virke lidt påtrængende. Dog havde de vist allerede planer om at omlægge haven til nåleskov, så derfor ville det problem jo være løst om 15 til 20 år. De spurgte også til plads til deres rensdyr, og der var vi jo glade for at der på så lille en grund trods alt er blevet plads til både redskabsskur, brændeskur, garage, værksted, indkørsel og sidehave – så der er masser af muligheder for rensdyrhold.

Vi regner med at de overtager huset i 2025, når nåleskoven er vokset op – indtil da, så lejer vi det af dem, og passer på det…

 

Hvis du vil se et billede at vores købere, så klik her…

- 2 kommentarer til Huset er solgt!

2 Replies to “Huset er solgt!”

  1. La la la la la – jeg blev lige rigtig glad på dine vegne, indtil Rick mindede mig om datoen. Back to reality!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading