Jeg er en bankboks. Med hul i.

Jeg har været udsat for cyberkriminalitet! Vildt! For et par uger siden fik jeg en flink besked fra mit webhotel om at en fil på kimlinnet.dk havde losset spam ud i litervis. Hvilket også kunne ses på min mailkonto. Så de havde lukket og slukket for filen, og alt begyndte langsomt at gå bedre. Indtil idag, hvor min hjemmeside så var væk. Og sørme om ikke der igen var blevet smidt en spam-robot på hjemmesiden i stedet. Det kostede så lige 2 timers arbejde og en komplet reinstallation af emtekaer.dk. Dejligt. Det kan da godt være man skal til at være lidt mere påpasselig med sin digitale sikkerhed.

 

- Ingen kommentarer til Jeg er en bankboks. Med hul i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading