Så kom der et nyt kamera i hus…

Det går bare ikke uden et rimeligt kamera – jeg kan ikke klare det. Når man har været med siden F70, så bliver man jo nødt til at have et rimeligt kamera. Sidst købte jeg et kompakt skod-kamera, som gik i stykker efter 3 uger – og som var ved at drive mig til vanvid. Og efter at have leget rundt med D700, og sælge det fordi jeg troede det kunne redde ægteskabet (silly me), så erfarede jeg at et stort upraktisk spejlrefleks ikke var sagen lige nu. Så nu har jeg fået den perfekte kombination – et Olympus E-PL1. Et billigt og relativt kompakt kamera, med udskiftelig linse, trådløs blitzstyring, HD-Video og en tilpas blanding af godt udtænkte idiot-indstillinger og mulighed for 100% egenkontrol + en linse der med 14-42 mm og f3.5 giver en fin billedkvalitet, selv ved ISO 1600 (går op til 3200, men der halter det…). Så jeg er tilfreds – og så er det endda dejligt retro i den hvide model med sølvlinse ;-).

- Ingen kommentarer til Så kom der et nyt kamera i hus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading