Back in business…

Så genlyder huset igen af Röskvas konstante pludren, Máni pløjer plænen op og Óliver finder tempoet det rigtige sted. Det er superdejligt at have dem ombord igen. Sekunderne nåede ikke at få mange grå hår, før Emma, Anton og Karoline hoppede over hegnet, så de er med det samme tilbage i den gode, gamle gænge. Dejligt. I dag tog vi så Anton med ned på Christiansminde for at gå amok i chokoladekiks og krabbefangst. Det var en stor succes. Videoen er herunder – og det kan anbefales at spole lidt, da jeg ikke lige gad at klippe idag. Ikke sindsoprivende fjernsyn, men trods alt søde sommerminder. Jeg skal nok klippe lidt mere og smide musik på fremover. I morgen er planen at smutte i banken og få vores bankmand til at besvime, og så vil jeg ellers prøve tage bestik af vejret og se om det bliver Lyø eller Venø der får besøg i tre dage. Der er godt nok 250 km til Venø, men det er til gengæld forbi Herning, så mon ikke Lotte kunne være et godt stopover der? Og hvis det bliver Lyø, så kan vi blive hentet. I aften overnatter Anton her, og Röskva savner Catty fra børnehaven, så hende skal vi besøge i morgen. Ja, ja – hvis ikke man selv har planer, så skal ungerne nok sørge for at der kommer nogen…

Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-11 031 Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-11 015 Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-11 013 Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 004 Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 001

 

Emmas gave fra Island – meget fine 🙂Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 018

 

Ungernes Afi-Skibe fra Akranes – de skulle da med hjem, skulle de 🙂 Måske man lige skulle hjælpe Olli færdig…Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 020

 

På et tidspunkt sad Óliver og legede med figurer på værelset, imens han grinte af et eller andet. Jeg spurgte ham hvad der var sjovt, og så sagde han at det var musikken der var griner. Jeg så hvilken cd der var var på, og kom i tanke om at vi vist havde glemt CD´en fra grillaftenen med Lasse og Kåre i anlægget. Well, well. Det er vel aldrig for tidligt at få lidt sproglig spændvidde…Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 010 Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 013 Ofelia Beach - Nokken - Ungerne og jylland 2011-07-10 014

 

- Ingen kommentarer til Back in business…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *