Blive vores genboer for 1.495.000.-

Indflytningsklart parcelhus i Nordre bydel.

Rigtig pænt parcelhus beliggende i efterspurgt kvarter i gå afstand til Svendborg bymidte, skole  …den er så lige blevet lukket (og, jo, det er Mánis skole, så han skal skifte skole næste år – og skal skifte igen i 7. klasse, og så skal han på efterskole…så meget for den “rolige og stabile” barndom som vi ville give ham, fordi det var det vi ikke selv fik, hrmph)., indkøb, off. transport mm. Ejendommen fremtræder meget indbydende og er holdt i lyse og venlige farver.

Ejendommen indeholder: Bryggers med flot nyt sort klinkegulv og plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Lyst og venligt køkken med adgang til spisestuen.Spisestue med flot kig ud over den vestvendte have. Stue med udgang til stor sydvendt terrasse. Pænt badeværelse der er renoveret i 2005 med bruseniche og klinkegulv. Stort soveværelse med indbygningsskabe og adgang til påklædningsrum. 2 værelser med indbygningsskabe.

Stor terrasse med adgang til dejlig nem vestvendt have. Til ejendommen hører endvidere garage med isoleret værksted samt carport.

Endvidere rigtig gode tilkørsel forhold til den nye motorvej.

En indbydende ejendom der er lige til at flytte ind i…….

- Ingen kommentarer til Blive vores genboer for 1.495.000.-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading