Island, Part V

Jeg kan huske et Anders And blad hvor Anders skal paa ferie. Han tager ud i lufthavnen, for at se hvilke passagerer der ser gladest ud, for de maa jo have haft den bedste ferie – og saa vil han vælge det som rejsemaal. Men den kære Anders glemmer jo at folk er glade, fordi de har haft en lorteferie og nu endelig er kommet hjem igen. Saa i morgen tror jeg at jeg vil proeve at se gal ud i Kastrup – for det har været en alletiders ferie, og jeg gider helt ærligt ikke hjem. Drengene glæder sig dog – og naar foerst man er hjemme, saa er alt jo sikkert godt, saalænge man husker at tage noget af den islandske aand med sig hjem. Tak Island for et par fantastiske uger – det gjorde du godt 🙂

2009-07-31 027 2009-07-28 008 2009-07-31 061 2009 - Juli - Island / Fernisering 2009 - Juli - Island / Fernisering

2009-07-31 056 2009 - Juli - Island / Fernisering 2009 - Juli - Island / Fernisering 2009 - Juli - Island / Fernisering island 2009 island 2009 island 2009 island 2009 2009-07-16 005

- 3 kommentarer til Island, Part V

3 Replies to “Island, Part V”

 1. Hey bro.

  Fandt lige dit gamle stile hæfte hos mutter. Stilene er af så god kvalitet, at jeg lge vil dokumentere en af dem. Der er desværre ikke årstal på, kan du selv huske hvornår det er?

  Jesu fødsel:
  Der var engang en eller anden mand der hed Joseph eller sådan noget. Han havde en kone der hed Maria, som havde noget fedt flæsk på maven, som kunne minde meget om en flodhest hun havde spist. Det var ikke gåsesteg eller flodhest, næ det var ganske simpelt fordi at hun var blevet gravid. Så fede bliver damer vist nok når de har knaldet med en mand. Nu sidder der nok 16-17 stykker og kikker dumt ned på mig, nå, men vi skal tilbage til historien.

  KOSTELIGT MORSOMT! 🙂
  At dømme udfra håndskriften, så var du allerede i en tidlig alder i gang med sværdslag mod autoriteterne. 🙂

  Hang lose og fem svin.
  /T

 2. Tak for det fine citat – jeg ligner åbenbart mig selv i en tidlig alder. Der må være tale om en reinkarnation… Gad vide hvem jeg har været?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading