En weekend uden planer :)

Eller næsten. Fredag var jeg ude og drikke øl med kollegaer. Lørdag var vi herhjemme for det meste, på nær Máni – som var over ved Anton hele dagen og Kim der smuttede et øjeblik til Odense. :). I dag har vi også været hjemme. Weekenden skulle på den måde resultere i topfriske børn og voksne, som klarer en hel hverdagsuge uden sygdom :).

Men en dag med at lave ingenting, viser sig alligevel at blive til det her.

Röskva i sin nye fine kjole.

Hun er altid i gang med noget

Og så tog Kim og Óliver på biblioteket, imens tøsen tog sig en lur og Máni og jeg lavede mange forskellige ting. Spillede Uno, lavede perler og en kæmpe robot.

Og Máni skriver hvem der har lavet værket og hvad det skal forestille.

Så kom Kim og Óliver hjem og gik bl.a. i gang med at tegne vægmaleri inde på værelset.

og vi fik lagt ansigstsmaling

Og kulespil ud af papkasser…. så….

Da vi havde set peder pedal og spist og smidt alle ungerne i bad og ryddet op og spist madpakker, så… gør vi klar til søndagaften på sofaen 🙂

Og hvordan går det ellers?

Jo. Máni er bare blevet stor. Han vokser og lærer og snakker og fortæller os hvordan verden hænger sammen. Tegner og leger. Óliver er stadig meget 4 år og mellembarn og lidt svær at holde styr på. Han har fundet en metode, der hedder at skrige højt og hyle og den bruger han flittigt. Vi venter lidt på at han vokser fra det og i mellemtiden har vi givet op på at opdrage på ham :)….. måske ikke helt. Røskva er glad og lidt småkrævende om eftermiddagen. Hun kravler stadig op på alting og piller og roder. Hun pludrer og hygger og vi tror lidt at hun bliver en snakketrold, når hun endelig får hul igennem. Hun har meget på hjerte. Hun er dog ikke super begrænset af, ikke at kunne snakke, hun kan godt gøre sig forståelig.

Og jeg. jo. Har lige haft 30 minutters hjemmelavet terapi med opvask og country :). Det var rart. Og nu kalder søndagsserien og sofaen. God søndag til jer.

- 5 kommentarer til En weekend uden planer :)

5 Replies to “En weekend uden planer :)”

  1. Fed robot. Den idé hugger jeg vist lige. I er jo superkrea begge to, kan I ikke lige lave en liste over de bedste store og små kreating med unger? Der har lissom aldrig været så meget formnings-far over mig…

  2. greinilega smekkmanneskja sem hefur valið kjólinn 🙂 Hlakka til að hitta ykkur og Arnór verður örugglega súper glaður….

  3. Ansi er hun saet hun Roskva i thessum kjol, mer finnst stundum svo fyndid ad thu eigir oll thessi saetu born og fullordins hus! Erla prump getur allt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading