Succes og slam starter med s.

Jo. Jeg er ret stolt. For jeg har åbenbart startet noget som var længe tiltrængt. Jeg / vi havde jo ikke ventet det fremmøde, til noget så smalt som Poetry Slam i provinsen. Måske noget i retning af 20 ludere og et par lommetyve. Men vi blev overvældet. Tirsdag aften mødte der over 100 mennesker på Teater Momentum for at se den første semifinale i Poetry Slam – og igår var der så fyldt nede på Hansted i Svendborg, at folk måtte sidde på trapperne under den første runde. Og min dejlige kone lavede en surprise og fik passet ungerne og dukkede op lige før starten 🙂 Det var lækkert. Begge venues var ovenud begejstrede for arrangemntet, poeterne og deres tekster var af høj klasse og publikum var engagerede som dommere og dømte både underholdene (2 gange pi) og fair (4.2 – av, av, av). Der er allerede over 50 der har meldt sig ind i foreningen (jo, vi holdte skam stiftende generalforsamling tirsdag aften, så vi gælder officielt) og jeg er sikker på at finalen i næste måned bliver en fest. Jeg gik selv videre til finalen sammen med 5 andre og så vi se om talentet rækker. Men det var nogen seje drenge der stillede sig frem foran mikrofonen, så hvis ikke det bliver DM, så er det næsten også ok… Så nu skal jeg lige have rettet op på to nætter med sammenlagt 6 timers søvn, have klippet 28 slams og lagt op på YouTube og så relanceret psfyn.dk med nyt design…

Godt så… Vi ses i Holbæk til nogle familiære feriedage.

- 1 kommentar til Succes og slam starter med s.

One Reply to “Succes og slam starter med s.”

  1. til hamingju með það þú verður frægur í Dnamörku fyrir rest kemst í Séð og heyrt
    kveðja ragnheiður og góða skemmtun í holbæk.
    hlakka til að hitta ykkur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *