Så tag den da, jeg har alligevel ikke brug for den…

Så. Det var så det – så kan jeg godt sige tak for trippet. Min læge har nemlig i dag givet mig en uge tilbage – så tager han kniven frem. Og gør det af med mig. Godt det samme, for jeg lever i et helvede af smerte, som gør at jeg kun lige med nød og næppe kan holde mig oprejst. Han sagde godt nok at det kun var tåen han ville skære af, men jeg er sikker på at man uden tå slet ikke kan holde balancen, og så vælter jeg garanteret på min cykel på Thurø broen og driver til havs. Men sådan er det med en nedgroet negl – det koster dyrt. Men heldigvis har lægen her i den Sidste Uge givet mig en blanding af funtex og morfin kaldet penicllin, så jeg kan gå rundt i en medicin rus og være glad i låget. Ikke at det særligt opsigtsvækkende, min far hælder jo gigt-piller i hele familien så snart de hoster, så det der med alternativ virkelighedsopfattelse og sjove farver er man jo vant til. Men jeg ville bare lige sige det, fordi jeg noget så frygteligt ondt af mig selv. Og også lidt ondt af min familie, fordi jeg den de seneste dage har opført mig som en pansergeneral med migræne – og hvis der blevet stillet spørgsmål ved min uudholdelige opførsel har jeg med fråde om munden råbt: “PRØV DU AT HAVE MEGET ONDT I STORETÅEN – SÅ VILLE DU NOK OGSÅ VÆRE URIMELIGT KNOTTEN OG HALTE. NÅ. SÅ!”. Men en uge på piller, en dødsensfarlig operation og så et par dage med moderne og sexy, sexy forbinding, så burde jeg være til at holde ud igen…

Jammer og klage, Kim.

- 7 kommentarer til Så tag den da, jeg har alligevel ikke brug for den…

7 Replies to “Så tag den da, jeg har alligevel ikke brug for den…”

 1. Þetta er alveg hræðilegt er ekki búið að tæma rigshospitalet til að undirbúa aðgerðina. Ég á ekki eftir að sofa fyrr en þetta er yfirstaðið.
  Heldur þú að þú getir haldið áfram einhverri listsköpun eftir táarmissinn?
  Kv tengdapabbi

 2. hæ Kim aumingja þú þetta er ægilega vont
  gott að fara í fótabað á hverju kvöldi og setja brúna sápu eða grænsápu út í vatnið

  kveðja ragnheiður

 3. Takk – og já, ég er að hugsa um að verða fótamálari þegar þeir eru búnir að skera tána af mér og vona að þeir geti grætt pensil á í staðinn…

 4. Stakkels Kim, denne prosess har vi været igennem mange gange i dette her hjem. Det virker med brunsæbe hver dag for 20 minutter og fucidin creme bagefter. Det har virket for både Bergþóra og Vésteinn.

  God bedring og håber at du bliver den sjove Kim igen snart.
  hilsen tengdó

 5. Ja stakkels dreng ! du har virkelig problemmer med dine negle , ja dem du kan nå og bide i, får jo ikke en chance for næsten at gro overhovedet, men jeg kan da godt se du har et problem når du skal holde styr på de 10 der sidder under din lille familiefadervom !!! måske heldigt for mig at jeg ikke er i nærheden af dig lige nu !!!! Men jeg kan heller ikke lide at blive samlignet med en hvalros ,og nu ligger jeg ikke mere og skvulver i strandkanten på Boeslum Strand ! God Bedring Knuz Mor

 6. Takk fyrir lánið á börnunum ykkar um helgina. Frábærir krakkar sem þið eigið!
  Það var líka gaman að hitta ykkur þótt stutt væri.
  Erla, nú get ég ekkert drukkið venjulegan bjór! Nú verður hann að vera ökólógískur frá Fjóni;o)
  Vonandi hittumst við sem fyrst aftur.
  Bestu kveðjur,
  Heiðrún

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading