Laan

Kim og jeg har nu skrevet under paa laanepapirerne i banken og jeg fik öje paa en ting. At selv om jeg har haft AL kontakt til banken, saa staar Kim altid överst eller först paa alle papirer. Det irriterer mig. Jeg fik dette svar:

Systemmæssigt står manden altid først, desværre er dette ikke til at ændre.

Og da vi var paa besög i en blok med mange lejligheder forleden dag, lagde Kim mærke til at manden altid staar överst. Heldigvis har vi en tradition for i vores familie at jeg staar överst paa dörskiltet… den oficielle forklaring  – jeg er den gamleste… 🙂

- 1 kommentar til Laan

One Reply to “Laan”

  1. Kære Erla

    Jeg står også altid øverst – måske fordi det er mig der laver dørskiltene?? Men mener faktisk at det er god, gammel tradition at kvinden står øverst. Ikke ligestilling men gentleman-stil.

    Skriver snart, søde – Knus, Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading