Op og hop…

Endnu er tiden kommet for en lille weekend blog. Selvom det plejer at være Erla der står for dem.
Min første uge på barsel er vel overstået. Og det har været lidt ligesom ø-lejren var de første par år. Det tager lidt tid at lære at slappe af. Men det kommer, stille og roligt. Mine dage går med praktiske ting omkring huset i DK, med at koge mos til Röskva og så indimellem få et lille rengørings flip i huset. Forleden havde jeg også Röskva med ude i studiet for at male tip-oldefars spisebord færdigt, med der var så spændende derude at hun ikke helt synes min plan om at hun skulle sove til middag mens jeg fandt mit indre jeg i samvær med mine pensler var en særlig skarp idé. Så hun var med til at male lidt – hvilket også havde sin charme. Stakkels Erla, i øvrigt. Ikke alene er hun belemret med tre unger der snart kommer hjem med den ene ubehjælpelige rædsel efter den anden fra folkeskolens hellige feature-uger, hun er også gift med en mand der pure nægter at øvelse gør mester og den skitseagtige friskhed der opstår ved at skifte medie konstant er en god ting. Gad vide hvordan vores hus kommer til at se ud… Tiden går også med at tænke for og imod mine højtravende planer om online lærdom, planer som skal føres ud i livet NU, hvis det nogensinde skal blive til noget. Well. Puha. Jeg får stress. I dag var der knaldgodt vejr. Og når det er det på Island, så går man ikke ude og luger ukrudt og drikker øl, næh, man tager på ski 🙂

…og dæleme om knægten så ikke drønede ud i haven og spillede bold bagefter… Gid man havde energi som en fem-årig.

- 3 kommentarer til Op og hop…

3 Replies to “Op og hop…”

  1. hæ ekkert smáduglegur að standa á skíðum
    þið verðið að fara í skiðafrí til Noregs eða koma til Íslands næsta vetur

  2. Hann er sko bara flottur á skíðunum og ekki síðri í fótboltanum, flott mynd. Það er greinilega nóg að gera hjá stórfjölskyldunni.
    kveðja amma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading