Syg

Siden jeg nu satte min dertil indrettede bag katederet, har jeg trods den islandske lærerløns uanseelige størrelse, ikke været syg en eneste dag. Men nu er turen så kommet til mig. Og lige som med kærlighed, så kan jeg altså bedre lige og blive elsket og sparket end at blive nusset og holdt af, hvorved  jeg derved anklager min sygdom her for at være lidt halvslatten. Det er ikke denne der omgang med 42 i feber, sjove farver og delirium tremens – men det er heller ikke denne der med bare at kunne vifte det væk som et forbipasserende ildebefindende. Så nu prøver jeg at ligge i min seng så godt jeg kan, og drikke varm solbærsaft. Imens har jeg så set Kidulthood og Dr. Strangelov -ingen af dem videre anbefalelsesværdige, men gode nok til en syg. Imorgen har jeg besluttet mig for at være rask. 5 dages halvslatteri må være nok. Var? Sjovt som oceaner af hovepinepiller før en halvdøv. Og, nej mor, selvom det ville være sødt af dig, så skal du ikke sende en portion abemad til Island…

Underholdning til andre syge:

Allans kiosk

[audio:http://www.kimlinnet.dk/audio/serier/allans_kiosk_lort.mp3]

Keder Knud – Knudsælen

[audio:http://www.kimlinnet.dk/audio/serier/Keder Knud – Knudsaelen.mp3]

PS: Som en idé til julegaver, så har USA og Rusland endelig fået lukket for allofmp3.com – den hjemmeside som det lykkedes politikerne at få blokeret for alle danskere. Det har så tvunget bagmændende til at åbne siden igen under et andet navn, nemlig mp3sparks.com – en adresse som danskerne så godt kan nå igennem til. Og så kan dansen rundt om den varme grød jo godt gå i gang igen….

Blogged with Flock

- Ingen kommentarer til Syg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading