Röskva 3 måneder

Ja så nu er vores dejlige datter blevet 3 måneder i dag og julemåneden er begyndt.

Vi har åbnet kalender, brændt kalenderlys, lavet adventskrans, bagt chokoladekage formet som juletræ, hørt julesange og Kim har lavet fint og traditionelt julepynt – puha 🙂  Selvfølgelig skal vi gå julen i møde med stor entusiasme.

Jeg synes selv jeg klarede dagen udmærket. Jeg er ellers ikke så vildt julet. Men det kan være at jeg bliver det mere og mere. Og det er mærkeligt, at selv om jeg er 31 år og synes det er flest plusser ved min forældres skilsmisse, så synes jeg ikke det er så sjovt lige i julen. Og hvorfor? Fordi jeg gerne vil være sammen med dem alle sammen. Jeg er nemlig så heldig at have to familier, der er fantasiske at være sammen med. Super ekstra forældre, der kunne jeg ikke være mere heldig. Og søde og sjove søskende begge steder. Hmmm hvad gør man? Selve det at være skilsmissebarn er jo ikke så dramatisk mere. Og det er det heller ikke for mig, da jeg synes jeg har rigtig gode familier begge steder, det er kun lige i julen, at jeg synes det er lidt irriterende. Men det er jo kun et par dage om året ud af de 365, så det går nok 🙂

Men glædelig julemåned til jer allesammen og synes I ikke at Kim klarede den godt med at lave adventskrans – jeg er meget godt gift.

knus fra Erla og co.

- 4 kommentarer til Röskva 3 måneder

4 Replies to “Röskva 3 måneder”

 1. rosalega hafiðið þið verið dugleg og til hamingju með daginn Röskva mín, hann hefur greinilega verið skemmtilegur

 2. váááá hvað hún er fín, lítill páskaungi 🙂 Við hlökkum til að knúsa hana og kannski ykkur líka. Sjáumst í Ekrusmáranum á laugardag ekki satt???? Heimta móttökusveit!!!Lendum 14:30

 3. Ekkert smáflott, við Begga vorum smástund að finna út úr hvað þetta græna var, sáum svo án aðstoðar að þetta var kaka, jólatréskaka.
  Dugleg, dugleg, dugleg…………..
  Kveðja mamma og Begga

  P.S. Kransinn er ekkert smáflottur.

 4. Hvor er hun dejlig min Röskva.

  Ja, Kim. Skilsmisser er shit og tager lang tid at hele. På sin vis er vi vel igennem. Sejt at Troels og Mor juler i den Turkey.

  Jeg er hos Kinge.

  Kys til alle.

  Patri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading