Og Vupti! – Så var det en hat…

I aften ringede min lillebror så endelig, fordi han havde stødt ind i Hans til en fredagsbar. Hvorefter både han, og sidenhen Hans, udspurgte mig om lumske kendsgerninger og tricks vedrørende hvordan man kunne udstille og udspille modparten. De to må have manglet lidt legekammerater til festen.

Imorgen går det så løs med et heldags Julemarked. Ordet er vist blevet spredt godt og grundigt rundt i Reykjavik og via de sociale bølger på FaceBook. Jeg har sat mine 8 malerier op og mine 9 planeter – og så har jeg her i aften (aftenen før, meget islandsk) lige tænkt på at man kunne da godt sælge lidt visuelle julegaver i den billigere kategori. Så jeg fik lavet 10 af islands vandfald, geysere og søer om til Sommerfugle  – og sat i en ramme med paspartout, ligner det million – islandske kroner godt nok, men alligevel. Men kom endelig. Det er fra 12 – 17, Bygggardar 5, Seltjarnarness. Og bøn er mere end velkomne – Máni og Óliver ville blive henrykte for legekammerater…

Blogged with Flock

- 1 kommentar til Og Vupti! – Så var det en hat…

One Reply to “Og Vupti! – Så var det en hat…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading