Så er jeg 31 år…..

Hurra og tusind tak for alle jeres hilsner 🙂 Dejligt at høre fra jer.

Jeg har haft en rigtig god dag. Kim var oppe før fa…. fik sko på og bagte boller, så jeg blev vækket med boller med lys i og gaver klokken 7:30 i morges. Det var virkelig skønt. Kim havde købt en god gave til mig og Máni havde valgt den smukkeste gave man kan forestille sig – intet at sige til at jeg var rørt til tåre, da alle mine drenge foldede sig ud.  Her er hvad Máni valgte til mig.

Så var jeg alene hjemme hele dagen. Det var dejligt. Jeg er gået lidt i vente position og skal også hvile mig lidt, så jeg brugte dagen på at lave meget lidt og sidde og glo lidt og lukke øjnene lidt. Ved 18:30 tiden kom der lidt gæster og den sidste tog hjem ved 21 tiden. Her er min smukke søster, som selv snart har fødselsdag

Og mine dejlige drenge. Óliver var som sædvanlig helt pjattet med at få gæster og derved lidt publikum.

Knus fra fødselsdagsdamen.

- 1 kommentar til Så er jeg 31 år…..

One Reply to “Så er jeg 31 år…..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading