Sovetrolde

God morgen. Klokken er 9 her i huset, Kim er kørt ud for at blive klippet og de to små sover endnu. De var ude fra 18 til 21:30 i går, så de var fuldstændig færdige da de kom ind og skulle sove. Det er godt at de sover lidt længe i dag. Men i dag skal de i børnehave for sidste gang inden sommerferien. Næste gang bliver ca. 30.juli, så det er en god sommerferie de får. 🙂 Lejligheden er næsten ved at være klar til lejerne, det har været rart at få det hele gjort rent og smidt lidt ting og sager ud og sådan. Altid sundt. Så nu mangler vi at vaske lidt sengetøj, pakke vores rejsetasker og ordne gulvene. Så er det vist ved at være fint. I aften sover på Laugalækur.

Vi havde en hyggelig eftermiddag i går. Vésteinn (Erlas lillebror) og hans kæreste Ása, kom forbi og det er altid et hit hos drengene. Og så for at gøre festen endnu bedre kom fætrene. Sveinn Logi og Almar Daði, sammen med mor og far (Erlas storebror og kone). Vi spiste vaffler og legede inde og ude. Vi to gravide fik lov til at sidde i køkkenet, mens de andre oksede rundt 🙂 Deres tredje barn forventes komme til verden i næste uge.

I morgen skal vi voksne så til bryllup og 30 års fødselsdag og drengene skal på tur med moster Inga Lára og hendes kæreste og så sove hos mors moster. Så puzzlespillet går op 🙂

Vi lander i DK 20:40 på mandag, dansk tid og tager direkte til Holbæk. Vi ses jo snart 🙂 knus Erla

- 1 kommentar til Sovetrolde

One Reply to “Sovetrolde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading