I morgen bliver dyret pakket ned…

Så er dagen gået med drageflyvning og rengøring. Lejligheden er så godt som klar og resten bliver gjort i morgen. Men nu skal jeg jo så undvære min kære computer i 1½ måned. Det bliver spændende at iagttage mine abstinenser. Og inden jeg nu lukker og slukker, så vil jeg da give et par sidste ultranørdede tips med til de kedelige, lune sommernætter hvor man ikke orker at dyrke sex, spise grillmad, gå tur, spille spil, male billeder eller læse bøger…

1. www.virb.com
Det er nemt at se at de fleste musikere åbenbart kun har forstand på musik og ikke så meget andet. Udseende og hjemmesider overlader de til stylister og brødre som kan det der med computer. I hvertfald må det være foklaringen på at myspace.com har overlevet, for magen til ubrugeligt, visuelt lort skal man lede længe efter. Virb.com er smart ned til den mindste detalje, og understøtter både youtube og flickr, har en lækker mp3-afspiller og et smart tourplans modul. Og hvis din yndlingskunstner har klistret siden til så den er ulæselig, så kan du trykke på “remove costumization” og så er alt pludseligt lettilgængeligt. Der findes masser af denne type systemer – men www.virb.com har lyttet efter hvad folk vil ha’.

2. www.flock.com
Det er nok et af de langsomste webfirmaer jeg kender, men når de nu engang har fået deres flock-browser til at komme i en 0.9 udgave, så ved jeg den kommer til at sparke røv. Hold øje med dem.

3. www.tumblr.com
For alle os dovne mennesker. www.kimlinnet.tumblr.com er min online livsstrøm. Jeg har dirigeret mine RSS feeds for YouTube, Flickr, Del.icio.us, emtekaer.dk og Last.fm hen til min gratis tumblr konto, og så opretter den automatisk biller, poster, videoer og links når jeg lytter til musik, skriver en blog, uploader en video eller uploader billeder. Det er da lidt smart. Greatest of CyberKim. Oh, så moderne.

Well, ind og putte med min dejlige kone og læse lidt Gibson. Hyg jer derude, hvorend I er (og hvis du kan genkende det citat, så synes jeg næsten at den asiatiske producer har et federe hår end David Bowie i Troldkongens Labyrint).

PS: Jeg har fundet mit juleønske til i år. Ikke at man kan bruge den til meget i Island, men alligevel…

- 1 kommentar til I morgen bliver dyret pakket ned…

One Reply to “I morgen bliver dyret pakket ned…”

  1. fed film men der kunne nu godt havde hvaret et billede af bondt for muciken passede til ham
    (-_-)
    hilsen kristoffer
    (-_-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading