Tak, Máni…jeg ved det godt.

I går morges kom Máni med min fodbold pokal fra Nemo Cup i KBH – den fodboldturenring på Christiania vi vandt to år i træk, fordi vi var udklædt som guldnegere. Og hvor vi vist nok også fik bonus da vi var fede svenskere – det var ihverfald ubetaleligt griner altid. Nå, men Máni finder min pokal. Og jeg mærker en faderlig stolthed boble, da knægten spørger “Er det her din, far?”. “ja.” Svarer jeg med slet skjult stolthed og forventning. “Har du vundet den i fodbold?” “Ja, det har jeg.” Hvortil han svarer “Hvis du vil have en stor pokal, så skal du være god. Når jeg bliver stor så skal jeg vinde en rigtig stor en…”

Damn. Den lille sølvpokal på 12 cm. var ikke imponerende. Ja, ja. Men jeg kaldte jo også fodbolden for “Det rullende problem” da jeg var bette, så ingen skår i stoltheden…næsten

- Ingen kommentarer til Tak, Máni…jeg ved det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading