Den store dukkeKopi af Billede 033

Originally uploaded by Kim og Erla.


I går stod den så på melodi grand prix. Vi sad sammen på sofaen og Máni syntes det var konge at se alle de flotte sange. Kun en var kedelig syntes han. Og alle var så flotte, kjoler, danse, sange og det hele. Han nyd det virkelig. Det var lidt sjovt at se det med ham. I dag hentede jeg så drengene i børnhave og vi skyndte os ned i byen for at se det franske gadeteater med den store dukke. En dukke som Máni havde set billeder af og meget gerne ville se. (Det er heller ingen hemmelighed at jeg er meget betaget af for store “normale ting”, ligesom shampoo flasken på strøget, som nu er væk…. ). Vi så den også og fulgte den ned i byen, helt ned til havnebakken, hvor den så skulle i seng. Den fik nattøj på og blev lagt i seng der. Så jeg fik virkelig gået mig en tur med lidt over 30 kg. i en barnevogn 🙂 Drengene syntes denne dukke var vældig interessant og jeg skulle både have Máni på skuldrene og støtte Óliver der stod i barnevognen for at kunne se. Heldigvis kunne jeg få lidt hjælp af de nærmeste folk omkring mig en gang imellem, da jeg lige var ved at tippe over. Óliver var meget betaget og græd da vi skulle gå. Vi blev nødt til at gå tilbage og sige ordentlig farvel og forsøge at forsikre ham om at dukken var ok. og at den bare skulle sove nu. Da afi ringede for lidt siden og snakkede med ham, fortalte han også stolper op og stolper ned om den store dukke der skulle sove. Så drengene har fået en på oplevelsen. Så kom Kim efter arbejde og tog Óliver med hjem på cyklen og Máni og jeg gik videre med barnevognen, hvilket resulterede i at Máni faldt i søvn, og jeg ikke ville vække ham med det samme, så jeg har gået i 3 timer og er fuldstændig færdig nu. Hvad gør man ikke for sine børn????

God weekend, Erla

- Ingen kommentarer til Den store dukke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading