Mandagens Soundtrack.

Så er Erla i Riksutvarpid på Island – med en fortælling om vores bryllup. Blev sendt 11:30 islandsk tid på Rás 2. Bliver sjovt at se om det river lidt mere med sig, hvis nu nogen fra de kulørte blade lytter med.

Hør det her:
[audio:bryllup radio erla.mp3]
(Copyright (c) Snæfríði Ingadóttur, www.ruv.is)

I aften skal vi til en koncert med en lokal sangerinde. Björk spiller med et tolv mand stort blæser ensemble, fuldt band og kor. Og med hende synger Antony fra “Antony and the Johnsons.” på to af numrene. I et interview med en fra bandet blev der lovet at Björk ville spille 5-6 nye numre fra den kommende plade “Volta”, og derefter spille oldies but goldies. Og til at slutte af med, så fyrer Hot Chip op under elektronikken. Det bliver widescreen for øregangene…

- 7 kommentarer til Mandagens Soundtrack.

7 Replies to “Mandagens Soundtrack.”

  1. hvad snakker du om, Antony og Björk? Det er forhåbentlig en joke. Ellers pisser jeg flammende grøn galde af misundelse.

  2. Pis bare løs mester. Den er god nok. Gider du tage et billede af din urinering? Det lyder lidt Harry Potter-agtigt med de grønne flammer… Men tillykke med Ruskilde, vi daffer til Samsø i stedet og holder kitesurfing-ølejr-sommerhus-familiekomsammen. Hils bolleboden.

  3. Góða skemmtun á tónleikunum, það sem er skemmtilegt við Björk og væri þess vegna á sig leggjandi að fara á tónleikana er að hún er alltaf með mikið show, veisla fyrir augað líka.
    kveðja mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading