Fridag for den tykke :)

Mmmmm i dag havde jeg næsten en hel dag til mig selv. Det er godt nok en gave, der er værd at tage imod.

Men først koncerten i går. Den var skide god. Synes jeg. Og da de to sang sammen, blev jeg helt rørt – og fik en følelse af, at nogle gange er det den perfekte følelse at føle sig alene i verden. Det var skønt at nyde god musik sammen med min Kim. Det var dog lidt hårdt for fysikken, men heldigvis stod der en dame foran os, som havde en lille telt stol med så jeg kunne låne den, når jeg ikke kunne stå mere. Så hørte vi nogle numre med hot chip, men da jeg så havde stået mere eller mindre i 3 timer, kunne jeg ikke klare mere, så vi gik ud, hånd i hånd i regnvejret og kørte hjemad. Dejligt inspirerende aften.

Og i dag var Kim på job og drengene i børnehave. Jeg ordnede lidt vasketøj og opvask herhjemme (ja opvaskemaskinen er i stykker) og tog så af sted ned til byen. Der fik jeg endelig købt mig en badedragt. Jeg fik en i julegave fra Kim, som jeg havde fået et tilgodebevis for, fordi de ikke havde noget jeg kunne lide. Så først nu går jeg derned igen for at se på sagen igen. Og fandt en god en og på tide, min gamle er helt pinlig. Gennemsigtig og kunne passe til en elefant. Kun til brug i mørke, og nu kan den ryge ud. Den har også tjent godt, da jeg fik den fra Ingibjørg da jeg var gravid med Máni, så det er den tredje mave, den dækker i det varme vand. Men nu er det slut. Så fik jeg også købt lidt gaver, så det var rart at ordne.

Men det bedste var, at jeg var på cafe og mødtes med en veninde og sad i to timer og snakkede og spiste. Jeg fik suppe, fisk, kage og kaffe for 200 kr. danske. ca. Dejlig mad og godt nok lang tid siden jeg bare har siddet på cafe i over en time. og for at toppe det hele, så var jeg til yoga efter at jeg havde hentet drengene. Så nu er jeg klar til job i morgen 🙂

Drengene var også glade for at komme i børnehave igen, så vi er vist klar til lidt hverdag nu.
🙂 ha, det godt alle sammen. Og husk at forkæle jer selv en gang imellem. 🙂

knus Erla

- 2 kommentarer til Fridag for den tykke :)

2 Replies to “Fridag for den tykke :)”

  1. gaman að þið skemmtuð ykkur vel og gott að eiga notalegan dag öðru hvoru hvert fóruð þið að borða

  2. Gott að heyra að þú náðir að slappa af og “hugga” þig. Ég var að koma úr leikfimi og nenni ekki í vinnuna. Bergþóra var að koma heim af sjóvinnunámskeiði kl. 23:13, aðeins of mikið finnst mér. Ætti að fara aftur á morgun en fær að fara seinna, betra að hún mæti á generalprufuna hjá lúðrasveitinni(alltof mikið að gera hjá henni ungfrúnni). Svo er víst best fyrir okkur mæðgurnar að snúa okkur að skreytingunum. Hún nenni heldur ekkert í skólann. Hef ekkert heyrt í Sveini, kannski eru þeir ennþá að basla með gröfuna. Góða skemmtun í vinnunni. Einn frídagur í næstu viku og síðan 1. maí og svo uppstigningadagur þannig að það eru margir frídagar framundan.
    Góða nótt
    mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading