Den lille trold

Det er saa fedt, at mærke den lille trold nu. Ikke meget, men nok til at den siger hej en gang imellem. Paa mandag gaar jeg ind i 18.uge og saa er der 3 uger til min næste scanning. Den glæder jeg mig meget til. Jeg haaber paa at se om det er en Liva eller en Máni, som Máni siger. Men det forbliver nok en hemmelighed for omverdenen uanset hvad, hvis jeg kan holde mund. 🙂
Jeg fik ikke könnet at vide med drengene og havde intet behov for det. Men nu er jeg paa en maade utrolig utaalmodig… stakkels baby, moren stresser den allerede 🙂 Jeg glæder mig selvfölgelig ogsaa til at se hvem der ligger der inde, hvad det er for en en, nu da vi har 2 saa forskellige drenge. Men det kan jeg glæde mig til frem til september, saa det er dejligt.

De to brödre sov ved siden af hinanden i nat, i hver sin seng. Máni fortalte at han havde rakt sin haand ind til Óliver, saa Óliver bedre kunne sove. Det var saa hyggeligt fik vi at vide. Saa det kan være at det nu er noget der bare skal være saadan.

I gaar var jeg til massage i over en time (et gavekort fra min 30 aars dag) og bagefter i saadan et spa center, sammen med en veninde. Det var hyggeligt og jeg var glad for at have selskab, ville have været lidt anderledes alene.

Naah, maa smutte nu…… glæder mig til vi ses til sommer 🙂 kh. Erla

- Ingen kommentarer til Den lille trold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading