Drengene

En samtale mellem Máni og Mánis mor, når vi parkerer bilen og er kommet hjem fra børnehave:

Máni: mor kan du se den kran, den drejer rundt – hvad laver den?
Mor: ja den kan jeg se, jeg ved faktisk ikke hvad den laver præcis.
Máni: De arbejder jo. Du ved ikke så meget.
Mor: Nej, jeg ved ikke alting.
Máni: Men jeg ved meget.
Mor: Ja du ved næsten alt.
Máni: (vredt) Jeg ved alt. Og jeg ved meget mor.
Mor: nåh, ja skat, selvfølgelig.

Og så en af Óliver. Han løber nøgen rundt og går ud på toilettet. Så hører jeg Máni sige: “man skal altså åbne Óliver”. Min søn har som sagt helt bogstaveligt tisset på toilettet. Kravlet op på det og tisset – der stod også en spand i nærheden, som fik noget af strålen…. Jep Óliver skal nok finde ud af verden.

God nat, Erla

- 4 kommentarer til Drengene

4 Replies to “Drengene”

 1. Hej Erla og familie!

  Jeg læser tit jeres blog og kan rigtig godt lide det.

  Nåhh…men nu har jeg gået i gang med at skrive kommentarer så nu kommer der sikkert flere af dem;o)

  I må ha’ det godt

  Hilsen fra Lystrup,
  Heiðrún

 2. Hæ Heiðrún

  En gaman. Ég les líka alltaf þitt og finnst gaman að fylgjast með ykkru í Lystrup. Gott að þú skrifar komment, þá þori ég kannski að skrifa líka hjá þér 🙂

  kærar kveðjur, Erla

 3. Hej dejlige familie

  Har lige været på jeres hjemmeside. Hvor er det dejligt at se billeder af jer og læse om jeres liv. Vi savner jer utroligt meget her i Danmark og glæder os meget til at se jer til sommer. Hvor bliver drengenen bare store… Mange knus og varme tanker fra Ane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading