Torsdag

I dag, fik jeg min søster, Inga Lára til at tage med og hente drengene. Så tog vi allesammen ud og kælke. Dejligt at nu er det lyst til ca. 17, så vi kælkede i en time. Máni er blevet rigtig god og modig og slæber selv kælken op ad bakken igen og Óliver tør også kælke nu. Men i dag ville han kun kælke med Inga, og styrede det hele med hård hånd. Jeg kan godt fortælle jer at I får nok at bestille med ham i Danmark næste sommer. Bedstemor Hella burde investere i et par løbesko, så hun kan følge med ham op og ned ad Adelgade, pegende i forskellige retninger og han kan være meget overbevisende, når han vil noget… så et par mønter i lommen gør sikkert også sit. Så bedstemor og bedstefar, på med vanterne og løft lidt vægte, hvis I skal kunne slæbe den tykke trold med hjem igen, når I ikke vil give ham lov til at køre i karussel for 1000 gang… ha ha 🙂

Efter vi havde kælket i en time, tog vi hjem til min moster og spiste. Kim skulle arbejde lidt sent, så vi skulle undvære ham. Der blev spist mad og is og set tegnefilm, alt som det skal være og har været hver gang vi har spist hos moster. Børn er dejligt vanebundne. Udeover det fik de store istapper og det var ikke værst, for ikke at sige meget fantastisk.
Nu ligger Kim og Máni og putter og jeg vil i bad og nyde min stille og rolige aften 🙂

ha’ det godt derude.

ErlaPICT0055 PICT0058 PICT0063

- 2 kommentarer til Torsdag

2 Replies to “Torsdag”

  1. á sleða skemmti ég mér tralallala lallalallala lallalallala á sleða skemmti ég mér tralallala lallalallala la

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading