Microsoft photostory 3 og vinter i Reykjavik.

Jeg fik lyst til at tage billeder på min vej til arbejde. Og så fik jeg lyst til at prøve Microsoft Photostory 3 (Fy, Kim, bruger du micro$oft software? – Dit slemme, slemme kapisvin) for at se hvad det kunne. Det kunne ikke noget videre særligt, udover at lave overgange og musik til stillbilleder. Men det gode ved det er at det renderer transitioner såsom ind-zooming ud fra det tilgængelige antal pixler, så man kan zoome ret fint ind på de 9mp billeder jeg går og tager. Og så er det jo selvfølgelig ret nemt, men skaber sig lidt hvis man ikke er tilfreds med programmets egen måde at gøre det på (er du sikker på du vil gemme din egen tidskode for transitionens varighed? …Ja, jeg er sikker, og jeg slå Hr. Klips ((den lille irriterende assistent der kom med office 97)) ihjel hvis du spørger mig igen. Så her er min tur til arbejde. Hver morgen. På cykel.

PS: Kom nu Youtube. De fleste af de andre slår jer på billedkvaliteten.

- 1 kommentar til Microsoft photostory 3 og vinter i Reykjavik.

One Reply to “Microsoft photostory 3 og vinter i Reykjavik.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *