Historier

Historien om Troels var at han altid stillede sig i et hjørne når han skulle skide i bleen. Historien om mig var at jeg med vilje overtalte Troels til at lægge sit hoved på jerbaneskinnerne ved det elektriske tog og kigge ind i tunellen, så jeg med fuld skrue kunne køre toget ind i næsen på ham. Og historien om Louise må være at hun altid havde kreative workshops på sine fritidshjem og vi andre gennem flere år var så heldige altid at få hjemmelavede gaver. Og historien om Jeppe? Jeg er blank på det område, men måske faderen kunne smide nogen historier i kommentar feltet. Og det bringer må så frem til det egentlige. Historierne om ungerne. En af dem kommer helt sikkert til at være Ólivers begejstring over julelys. Han er ikke bare begejstret – han er hysterisk overvældet og råber et gjaldende højt WAAAUUUUW! til selv det mindste LED-Oplyste rensdyr i et kældervindue. Han er helt vild. Og så på Island, hvor deres forbrug af juletræsskæder minder om de mest kvalme hollywood december produktioner. Så han har travlt den bette. Og det smitter alle omkring ham. men kan ikke lade være med at smile. Men desværre får I ikke en video af det. I får heller ikke så mange julebilleder, fordi vores digi-cam er til reperation. Hvilket har den fordel at vi endelig får lidt papirsbilleder til vores albums. Well. Ellers er jeg trist over at høre om Johannes´, min Farmors kæreste, tilstand. Han klarer den jo nok ikke, og hvis han går bort, så er min farmor sikkert endnu mere på vej mod himmelen nu end hun var før. Pis. De gode går først, som min mormor siger. Lad os nu se, læger har taget fejl før. Men gode tanker og håb om en eventuel nem overgang går der mod Danmark. Med varme hilsener fra det kolde – Kim.

- Ingen kommentarer til Historier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading