Gamle venner

Vi var til fest i går hos min gode gamle veninde Sólrún. Det var sjovt – der blev snakket minder og vi grinede og grinede… super skønt, da Sólrún var hjemme i 9 dage og ellers bor i Nairobi til dagligt. Jeg ser hende sådan ca. hver andet år. Men hver gang er det lige sjovt. Og det der gjorde det endnu bedre var at Inga min og Niclas også var der, hjemme fra Danmark i 10 dage og min veninde Hrund, som dog også bor her i Reykjavík. Bare skønt at være samlet med de gode gamle tøser, der ved alt om mig og kendte mig den gang jeg lignede en dreng og den gang jeg gjorde oprør mod mine forældre 🙂

Jeg har jo veninder over det hele, i London, Gøteborg, København, Svendborg, Sønderborg, Reykjavík, Nairobi, Stege, Holte, Vordingborg, Akranes, Holbæk og familie i sønderjylland, århus, holbæk, Ebeltoft og jeg ved ikke hvad…. Så jeg når nok ikke at opleve alle samlet et sted 🙂
Kim hyggede os fordi han havde Niclas og så Torbjørn at tale dansk med…. dejligt afslappende for ham.

I aften skal jeg lige forbi en fest, en gammel gymnasieven holder.

Så bliver jeg altid lidt tænksom når det gamle år slutter og det nye begynder. Tænker over hvad jeg skal med mit liv 🙂 Hvad jeg skal når jeg bliver stor… nogle ideer ?

Nåh, må videre i programmet, håber at I har det godt og har haft en god jul. Rigtig mange tak for alle gaverne 🙂

knus fra Erla

- Ingen kommentarer til Gamle venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading