1. juledag er godt designet

Første juledag er en af mine ynglingsjuledage. Det er der hvor man endelig kan læne sig tilbage, mæt og tilfreds, og bruge tiden sammen med sine børn, se julefilm, lege med playmobil, lego, dublo, bygge huler og se sit snit til at læse i den nye bog man lige har fået (Paul Auster, en af de 3 Paul Auster bøger jeg mangler at læse.) Máni nægter at gå, fordi han skal bare lege og lege og lege hele dagen med sine nye ting. Og jeg skal da også love for at han blev forkælet af sine onkler og mostre, bedste- og oldeforældre og far og mor. Superdejligt. Så i dag står den bare på leg og så kl. 18 er vi endda inviteret ud så vi ikke skal tænke på aftensmad. Det kan da også være vi lige skal lidt ud, nu da sneen igen har lagt sig over Reykjavik – kulden giver en en følelse af at man nok ikke har taget så meget på alligevel.

Hjemmesiden har fået et nyt design – og det er der ikke noget at gøre ved. Væn jer til det. Jeg har en brillestyrke på -6, og jeg var træt af det gamle design med de små fonte. Desuden var der lidt for meget støj på siden i det andet design, så jeg har sorteret sidens design efter dynamik. Det indhold der skifter mest, har fået den mest synlige plads. Og resten af sidens indhold (blogs vi læser, hvem der har fødselsdag, hvad vi lytter til, nye steder på nettet osv.) er flyttet ned i bunden – ligeledes sorteret fra statisk til dynamisk, fra venstre mod højre. Altsammen inspireret af denne her fantastiske web 2.0 artikel – og så er der også tilføjet det nye Snap-plugin som er så smartenspieler at jeg bare måtte have det 🙂 Less is more. Glædelig jul derude…

PS: Kommentar regnestykket er under kommentar teksten nu, jeg skal nok få det fikset… Bare husk det indtil jeg får det ordnet.

PICT0085 PICT0022 PICT0017

- 2 kommentarer til 1. juledag er godt designet

2 Replies to “1. juledag er godt designet”

 1. Kære Kim, Erla, Mani og Oliver.
  Tusind for gaverne!
  Vi skulle hilse så rigeligt mange gange fra familien. Billederne af de kære små tog virkelig kegler! Vi hygger, og i morgen skal vi til julefrokost hos mormor.
  Jeg mamma san har været på dating kursus i aftes med troels, men fatter hat og briller….
  Jeg vil bare gerne chatte…
  Flot hjemmeside iøvrigt…
  Mutter siger også mange gange tak for skytsenglen. Det er lidt sjovt, for hun nævnte netop at hun måtte have fået en skytsengel siden det går så godt, og der kommer den med pakke posten!
  Hils de små! Knus, kram, kærlige tanker og al vores kærlighed fra Danmark!
  Vi savner jer! Rigtig rigtig meget. For bette broren har det været kun anden gang i sit liv, uden store bror Kim. Det er rigtig træjls.
  Kys!
  Hella og Troels.

 2. Jamen I lige måde. Ungerne leger løs med gaverne, og tøjet passer fint. Og med chance for at fornærme både mor, kone og søskende, så var det også kroneskjul og en Troels at spille spil med 1. juledag som Kim savnede mest. Så ved vi det til næste år 😉 Mht. mor og netdating, så vil jeg bare sige gi´den gas, og husk at vise hende hvor nemt det er at ændre sin alder og bankkonto indestående på en netprofil (70 årig milliardær søger spændstig 20 årig til at lægge rør ind i køkkenet). Men du har det fulde ansvar Troels, når mor slæber 35-årige Andreassomarbejdersomtelefon
  supporterogsynesdeterspændende med til familiesammenkomst… Tak for de pæne ord om hjemmesiden. Det varmer, når man nu har brugt 1 1/2 aften på det.

  Kærlighed og klipfisk fra Island,

  Kim, Erla, Máni og Óliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading