Taknemmelig

For det förste.

HJERTELIG TIL LYKKE MED DAGEN, ANNA. JEG HAABER DU FAAR EN LÆKKER DAG OG JEG GLÆDER MIG MEGET TIL VI SES. 🙂

Og saa til det næste. Jeg er tit ironisk, tager tit pis paa folk og mig selv. Gör grin ad og med mig selv, er ikke alt for vild med knus og kram (det var lidt svært at flytte til Danmark i starten, hvor alle skulle knuse hele tiden) og kys og folk der kommer utrolig tæt paa mig naar de skal fortælle mig noget. Og nogle gange er jeg lidt for sej og glemmer at være varm og mærke alle de fölelser der rörer sig.

Saa nu faar jeg lyst til at skrive, at jeg er utrolig heldig. Har saa utrolig mange mennesker omkring mig, der er söde ved mig og mine börn og mand. Og har en dejlig mand og to dejlige börn. Jeg har en stor svigerfamilie i Danmark og en stor familie her, og de har været en rigtig god stötte heroppe. Jeg har ogsaa mange gode, ærlige, söde og særlige venner – heldigvis. Baade i Danmark og paa Island. Saa jeg kan altid savne nogen. 🙂

Jeg holder meget af jer allesammen, men jeg er maaske ikke saa god til at vise det, altid 🙂

God weekend, Erla

- 4 kommentarer til Taknemmelig

4 Replies to “Taknemmelig”

 1. I lige måde skat. Jeg ved der er mere end tre der føler sig heldige ved at kende dig og holder meget af dig 😉

  God teatertur…

  – din mand

 2. Kære søde Erla

  Sikke et dejligt udbrud af kærlighed. Og tak for lykønskningen!

  Jeg har haft en dejlig dag med god mad, biograf, kunst og koncert. Liva har været i vuggestue og hos sin mormor og morfar, så det har været ren voksentid – skønt. Nu triller vi til Vanløse til brunch.

  Vi ses lige om lidt – kæmpeknus (ligegyldigt hvad du skriver) fra Anna

 3. og í Svíþjóð. jahá. ef þú kemur í heimsókn skal ég lesa dagblaðið yfir öxlina á þér og anda á þig. hahahahha. djók. ég lofa að gera það ekki.

 4. ja og lika i svithjod, en sem betur fer ekki mikid lengur. Og lika i Kenia og lika i Gautaborg (sem er lika i svithjod) og lika i london.

  Eg er heppinn,
  thin, Erla og pliiis andadu a mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading